♕ Reader, Listener,Imaginer,A Doctor,Photo's hunter,really BIG fan of Audrey Hepburn & Alexander Ludwig . feel free to follow ;) enjoy it~
twitter : @khaniaamandaa
  • LIFE IS BETTER AT THE BEACH

    0 Notes
    #BEACH LIFE BETTER FREESOUL
  • "It’s kinda weird, if u say wanna break up with ur bf because he’s too nice for you."
  • thesummerbreak:

    dear @summerbreak, we want you. 

  • frappuccino:

    Delicious from any angle.

  • thatbawsasia:

    She bout to get her ass beat

    NO BROCCOLI . NO NO NO NO

    (via death-by-lulz)

  • guiseofgentlewords:

    my father told me once to never date anyone who talks smoothly around you from the start because if someone likes you they should be a little nervous and honestly i think that’s some of the best advice anyone has ever given me

    (via slowlyescapingreality)

  • FIRST THING FIRST

    Woaaah setelah sekian lama gak buka tumblr akhir nya ini jadi post yg pertama lagi haha. Penting banget gak bakal ada yang baca juga sih ya, but thats ok . Memuaskan diri sendiri.
    Sekarang gue 17 yo, nanti sept gue 18 , and Im not a senior highschool student anymore. Sedikit cerita soal Farewell party di sekolah gue di BATALKAN karna kurangnya support dari “Teman2” dan mungkin ini emang yg terbaik dari Allah .
    ngomongin soal teman , sejak masuk senior highschool , gue jadi bisa bedain mana kawan mana lawan . Mana yang bener2 serius buat temenan sama lo dan mana yg cuman manfaatin lo doang .